Mer glad jazz åt folket! Mer stepp åt folket!Mer Gunhild Carling! Varför är hon inte känd i hela Sverige? (Antagligen är hon världskänd i södra Sverige.) Fortfarande under 70- och delvis 80-talet fanns TV-program som visade artister som Carling. Då befolkades fortfarande televisionens och radions redaktioner av några mammutar från den utdöenden melodiepoken. Nu är människors känslor i fokus på TV. Förhoppningsvis blir det snart åter talangernas tid. Mer talang, skicklighet, hantverk och kunskap åt folket! Multiinstrumentalisten Carling kan även avnjutas här - nej förresten, HÄR!

Kommentarer

Minerva sa…
Javisst är Gunhild Carling fantastisk, och det är övriga familjen också! Min man råkar känna familjen, så vi har följt "Carling family" genom åren. På nyårsdagen lyssnade vi på dem och såg att deras turnéprogram var förlagt till såväl Berwaldhallen som Göteborgs konserthus. Så ett genombrott i hela Sverige är nog nära.
Jag minns familjen Carlings jazzband när de var med i diverse underhållningsprogram på 80-talet - bl a var de ju med i "Affären Ramel". Jag minns särskilt den lilla Gunhild med den stora trombonen. För några veckor sedan så kom jag att tänka på dem och funderade på vad de gjorde idag - och vad får man se? Lilla Gunhild Carling verkar ha vuxit upp och blivit en superstar ... men som du skriver - talang är tydligen inte TV-mässigt längre.